Lukijat

maanantai 22. huhtikuuta 2013

10 lukijaa rikki!

Moikka!

Olen kyllä niin onnellinen! Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille Mä jo luulin, ettei kukaan enää seuraa tätä blogia... Mutta teitähän on jo 10! WOW Huippua!
Tämän kaiken kunniaksi blogissani on nyt chat tuolla ihan alhaalla!
Olisi todella mukavaa, jos omissa blogeissanne voisitte mahdollisesti "mainostaa" blogiani, kun olen vasta aika uusi ja melkein kukaan muu ei tiedä tästä. Olisi todella kiva saada vielä ainakin 10 lukijaa lisää =)

Mietin vähän sellaista kun kommentti kampanjaa. Miltä kuulostaa? Tämä ei liity PPP-liittoon, jossa minulla on myös kommentti-kampanja. Ajattelin sellaista, että kirjoittaisitte MINUN blogiini parit kommentit.
Tässä pienimuotoiset "ohjeet":
Kirjoita kommenttina:

- jotain hyvää blogistani
- jotain parantamista blogiini (mitä?)
- blogini huonoin juttu
- blogini paras juttu

Kohteena voi olla esim. sivut, ulkoasu tai joku muu, mikä on mielessäsi.
Kirjoita kommentti tälle postaukselle huhtikuun aikana. Voisin tehdä niistä pienen tiivistelmän ja esitellä sen blogissa ja kertoa muutoskohteita ja ms.

Eli kommentteja kehiin!

:lla Molly19

5 kommenttia:

  1. Hei, tosi kiva idea sinulla. :-) Eli, blogissasi on hyvää melkein kaikki, mutta jos pitäisi valita jotain niin se ehkä olisi blogisi ulkoasu. Parantamista varmaan löytyisi bannerista, koska se on mielestäni vähän yksinkertainen, mutta yritin miettiä jotain parannettavaa niin tuo oli ainoa. Blogissasi ei ole mitään huonoa. Paras juttu oli tai no, on koko tämä blogi. :)

    Aurinkoista huhtikuuta,
    Karla.

    VastaaPoista
  2. Hieno blogi :) Liittyisin lukijaksi, mutta en pysty kun, tässä koneessa on joku ongelma....

    Hyvää blogissasi on monikin asia. PPP-liitto on hyvä idea, vaikka ensin kummastelin, kun Tillervollahan on sama lyhenne liitolleen....? Mutta ei sillä väliä. Tilaukset ja kopioitavat ovat myös kiva juttu ja hyvää ovat myös postaukset. Parantamista voisi olla ulkoasussa. Tuosta bannerista voisi tehdä mielenkiintoisemman, esimerkiksi laittaa jonkun kuvan siihen. Huonointa juttua en tiedä... Parastakaan en tiedä, kaikki on samanlaista eli hyvää :D

    Hyvä idea tämä kommenttijuttu.

    - Inkkuli, inkkulinpanfublog.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Hyvää tässä blogissa on ainakin se, että se elää ja sitä kirjoittaa kiltti panda. Voisit olla ehkä vähän aktiivisempi. Huonoin on se että no ei sinne niin paljon tule postauksia. Siis vain vähän enemmän. Parasta on se että se ei ole lopetettu, vaikka moni onkin.

    Kommentoin sinulle siksi ettet lopettaisi ja saisit tietää minusta.(minä luen montaa blogia mutta läheskään kaikki eivät tiedä.)

    Ja vielä kun yhdessä postauksessa kysyit sitä banneria niin se voisi olla panda joka on kyykyssä keräämässä kukkia seppele päässä.

    -lilla24

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä blogi tämä :) Liittyisin lukijaksi jos voisin mutta ei ole blogger tiliä. Teen sitten 13-vuotiaana

    VastaaPoista
  5. Ai nii hups oon Tuuliangel panfus :D T:se jolla ei ollut blogger tiliä

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :) Muista, ei kiroilua tai kiusaamista!