Lukijat

maanantai 5. marraskuuta 2012

Uusi ulkoasu + vadelmalohikäärmeitä

Moi.
Tässä nyt on se mun ihan oikeasti ensimmäinen ylis. Mitäs pidätte? Itse olen aikas tyytyväinen, onhan se minun ensimmäisiäni. Ei se kyllä mikään maailman paras ole, mutta toivottavasti kelpaa. Se sitten pysyy tossa jonkin aikaa, ainakin kuukauden. Joulu-ulkkikseen asti.Olisi kiva kuulla mielipiteitänne kommenteissa.
    Panfussa tapahtuu taas jotain. Linnantornin ison ikkunan vierellähän on ne kaksi lohikäärmelamput?

Joo-oh. Ella on ottanut selvää niiden "mysteeristä". Joskus ne ovat olleet elävät. Niin Ella sanoi. Ja Ella teki muistiinpanojakin Hamelotin työpöydällä olleesta kirjeestä:

Nämä kaksi tultasyöksevää lohikäärmettä toivat paljon epäonnea Panfuun.  Mutta Pandoilla oli viekkaan älykäs suunnitelma: He keittivät ison padallisen vadelmasiirappia, johon lohikärmeet iskivät kiinni välittömästi. Tahmea siirappi liimasi kiinni lohikäärmeiden tulenheittokanavat, ja ne eivät voineet enää syökseä tulta. Niin niistä tuli voimattomia, ja Pandat muuttivat heidät kivettyneiksi lampuiksi, jotka vain silloin tällöin tupsauttivat ilmoille vadelmasiirappia.
Silti on olemassa vaara, että lohikäärmeet muuttuvat jälleen eläviksi. Pimeän laskeutuessa Panfun ylle ja yön syleillessä linnan korkeita seiniä, saattavat ne alkaa taas levittää pelkoa ja paniikkia ympärillään. Siksi joka sadas vuosi valitaan paimen, joka asuu linnan tornissa ja hänen tehtävänsä on pitää lohikäärmelamppuja silmällä, siltä varalta, että ne alkavat osoittaa elonmerkkejä.

Mitä jos lohikäärmeet heräisivät eloon. Tässä lähiaikoina? Minusta jotenkin tuntuu siltä. Siis ei vaiston varaisesti, vaan kun Ella otti sen puheeksi. Toivottavasti ei.. Muistiinpanot kuulostikin aika pelottavalta. No, ei murehdita sitä nyt. Ainakaan vielä Panfussa ei ole tapahtunut mitään kummallista.

Tässä lähiaikoina saatte tekin, lukijat, muutakin toimintaa kuin lukemista. Nimittäin (yllätys yllätys) kommentoimista. Teen tässä adjektiivitarinan. Tai siis, tarinan ilman adjektiiveja. Nimittäin teidän täytyy keksiä ne adjektiivit. Tarinasta voi tulla vaikka kuinka hauska :D Voitte laittaa adjektiiveja jo nyt, tai sitten lähempänä aihetta (ilmoittelen sitten). Hauskoja päivien jatkoja!



Ps. Väsäsin tollasen profiili-kuvankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :) Muista, ei kiroilua tai kiusaamista!