Lukijat

lauantai 13. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Heippa!
Mulla on jo ensimmäinen lukija. Kiitos Laku56! Liityin sunkin blogiin :) Ja oikeassa sivupalkissa olevaan kyselyyn oli tullut 3 ääntä. Kiitos äänestäjät ;) On hirveän mukava tietää, että blogiani on katsottu. Täällä hallintapaneelissa oli kerran katsottu Saksassa. Voikohan se pitää paikkansa? Ja Suomessa oltiin katsottu yli kymmenen kertaa, viisitoista ainaskin. Ihanaa :) Paitsi osa katsojista saattoi olla minä itse :D Kiitän kaikkia teitä siellä ruudun toisella puolen ♥

Mutta nyt Panfuun..
Netti oli niin hidas, että kesti ainakin viisi minuuttia Panfuun kirjautumisessa. Lopulta onneksi pääsin Panfuun, mutta näkymä oli vain vihreä :/ Yritin siirtyä jonnekin muuhun paikkaan kartan kautta, mutta eiköhän siinäkin kestänyt muutama minuutti >:( Multa meni hermot!  Kirjauduin uudelleen sisään, mutta sekään ei auttanut.Pyysin iskää apuun - ja kuten varmaan arvaatte - heti toimi. Puolen tunnin ongelma tuokin oli.. Mutta nyt takaisin asiaan.
Viikkotehtävä tietenkin oli tehty. Päätin sisustella majaa. Ostin  jo valmiiksi vähän halloween kamaa. Tässä on nyt mun karkkimaja:

Valitsin karkkimajan, koska sinne on helppo keksiä huonekaluja sekä sisustus :P
Eiköhän nyt ole sopiva aika lopetella. Kirjoitan varmaan vielä tänään yhden postauksen.
 - Molly19


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :) Muista, ei kiroilua tai kiusaamista!