Lukijat

perjantai 12. lokakuuta 2012

Uusi Blogi!

Heissan!
Tästä se sitten lähtee, uusi blogiura. Kirjoittelin ennen täällä, mutta kommentteja ei näkyillyt kun parit hassut. Päätin siis tehdä aivan uuden, paremman blogin. Koska tämä on ensimmäinen postaus, mua jännittää ihan valtavasti! Mutta hyvin hyväähän mulle tietty kuuluu :) Ja mitä Panfuun kuuluu? No, linnunpelätin häipyy pian joten..
 
Linnunpelätin pelkää lintuja! Aika hassua. Täytyy siis sanoa: "Alohomora" Linnassa.
Mutta kinkkisin puoli tässä on se, että taikasanan voi sanoa vain kymmenen minuutin välein ja samaan aikaan jonkun toisen pandan kanssa. Jepulis :I Aluksi mietin, miten ihmeessä sekin onnistuu. Mutta sehän oli ihan helppoa. Ensin yksi panda sanoo: "Alohomora", sitten taas toinen sanoo samaan aikaan: "Alohomora". Älkää siis jääkö menemättä, jos pelkäätte sanan toimivuutta ;)
  Hirmuisesti variksia. Ja pandoja! :D

Ja nyt varmaan haluatte tietää vähän uutisia blogini kannalta? Ainakin uusi halloween-yläkuva on tulossa. Pidän myös halloween-bileet Panfussa. Teen teille kutsun, joten älkää hätäilkö milloin lie pidän ne.
Pistäkää kommenttina tulemaan, mitä pidätte blogista! Olisi kiva kuulla mielipiteinä, kuinka kivalta tai huonolta blogini vaikuttaa. Kertokaa myös, olisiko jotain parannettavaa esim. kirjoitustyylissä (puhe- vai kirjakielen kirjoittamisessa). Muistakaa kuitenkin, että kaikki rumakieliset kommentit poistan. Ruma käyttäytyminen on blogissani kiellettyä.

Jännitys on laantunut, enää ei sormet tietokoneen näppäimistöllä tärise. Taidan jättää tiedät näihin tunnelmiin, nähdään taas viimeistään sunnuntaina! :)

-Molly19


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :) Muista, ei kiroilua tai kiusaamista!